ShopeXtrem este locul unde pasiunea pentru sport întâlnește adrenalina

Cine suntem?

 

În magazinul nostru găsiți o gamă variată de costume și accesorii de neopren destinate sporturilor de apă, bluze cu protecție solară, veste pentru sporturile de apă, pantaloni de plajă și costume de baie, colaci gonflabili, echipamente dedicate kiteboardingului, kitesurfingului, wakeboardingului, stand up paddling-ului (SUP), dar și echipamente care pot fi folosite și la scufundări, navigație, rafting sau alte activități pe și sub apă. În general, găsești cam tot ce ai nevoie ca să te distrezi pe apă.

Toate aceste produse sunt furnizate de către branduri de top din domeniul sporturilor de apă , mărci pe care le reprezentăm cu mândrie în România.

ShopeXtrem s-a deschis plecând de la o pasiune pentru apă, vânt şi natură, pentru sporturile de apă. De atunci şi până acum, sute de clienţi din diferite părţi ale lumii au beneficiat de gama noastră extinsa de produse, de produsele noastre de top şi de cele mai bune oferte de pe piaţă.

 

De ce ShopeXtrem?

Pentru că noi vă putem sfătui să alegeţi cele mai bune oferte, vă ghidăm spre cele mai noi tehnologii în domeniu, vă oferim cele mai bune preţuri, şi nu in ultimul rând, clienţii noştri sunt prietenii nostri. Aici, la ShopeXtrem, găseşti tot ce ai nevoie să te simți liber. Iar asta este promisiunea noastră.

Bine aţi venit în lumea ShopeXtrem!

 

by Extrem Sports Distribution SRL 

ShopeXtrem este marcă înregistrată a Extrem Sports & Distribution SRL

www.shopextrem.ro

Comments

mood_bad
  • No comments yet.
  • chat
    Add a comment