Cine suntem noi?

 

Suntem unici distribuitori BILA EXTINCTOARE ELIDE FIRE in Romania.

Știati ca 90% dintre oameni nu stiu cum sa foloseasca un dispozitiv de stingere a incendiilor? 

In timp ce extinctoarele automate sunt foarte greu de utilizat si necesita o apropiere prea mare de foc, bila extinctoare ELIDE FIRE® se bazează pe o tehnologie revoluționară care oferă soluții mult mai avansate decât extinctoarele portabile. Este ușor de folosit și asigură protecție permanentă, deoarece se auto-activează în prezența unei flăcări, fără intervenția omului. 

 

Cum funcționează?

Prin simpla sa aruncare în foc, bila extinctoare se activează într-un interval de 3-5 secunde și dispersează instantaneu substanța pentru stingerea focului. În cazul izbucnirii unui incendiu, când nimeni nu este de fața, bila Elide Fire se activează automat la contactul cu focul, emitând un sunet puternic de avertizare. Datorita acestei funcții, bila poate fi plasată în diferite locuri expuse incendiilor, cum ar fi deasupra intrerupătoarelor de curent electric, in bucătării sau deasupra prizelor supraîncărcate. Există 2 moduri de protecție:

Protecție pasivă: Unul dintre cele mai importante avantaje ale bilei Elide Fire este acela că se activează automat în prezența focului. Dacă este plasată în zone cu risc crescut, în care izbucnesc majoritatea incendiilor, se va activa automat. Suportul de perete montat în locul cel mai vulnerabil este varianta optimă pentru modul pasiv de utilizare. Bila poate fi montată pe perete sau așezată pur și simplu pe o suprafață plană, vizibilă și ușor accesibilă. Locurile cele mai indicate ar fi în zonele de risc crescute, precum întrerupătoare de curent electric, în preajma semineelor sau a prizelor. 

Protecție activă: În momentul izbucnirii unui incendiu, bila extinctoare poate fi pur și simplu aruncată în foc. Nu este necesară nicio acționare mecanică a bilei și niciun fel de instruire sau îndemânare specială. Bila extinctoare are un diametru de 15 cm și doar 1,3 kg, fiind extrem de ușor de manevrat.​ Nu necesita nicio formare sau abilități necesare utilizării acesteia. Este accesibila tuturor.

Elide Fire asigură stingerea și monitorizarea tuturor claselor de incendiu:

  • Clasa A – Foc uscat (lemn, hârtie, țesături …)
  • Clasa B – Incendii (lichide inflamabile, materiale plastice …)
  • Clasa C – Incendii de gaze (propan, butan …)
  • Clasa E – Incendii electrice
  • Clasa F – Incendii legate de ajutoarele de gătit

Pentru focurile de clasa B, C, F și electrice, bilele extinctoare Elide Fire sunt utilizate numai pentru protecție pasiva.

Produsul este certificat și il puteți găsi pe www.igsu.ro in lista cu produsele certificate și agrementate conform OMAI 88/2012.

 

 

 

Date de contact

www.elidefire.ro
📩 contact@elidefire.ro
📞 0757 785 561

Comments

mood_bad
  • No comments yet.
  • chat
    Add a comment